Infomarkt WEST4WORK Kust [17:00-18:00]

 

Ontdek hier welke standhouders er aanwezig zullen zijn op de infomarkt van WEST4WORK Kust:Het opmaken van een goede personeelsplanning is een heuse uitdaging. De administratie moet worden afgewerkt en communiceren met werknemers is heel tijdrovend. Met Book'u bieden we een platform aan waar ondernemers hun werknemers beheren, jobs publiceren, tijdsregistratie bijhouden, dimona aangiftes doen… Dit alles via één gebruiksvriendelijk online platform.


Het centrum voor volwassenenonderwijs Cervo-Go is uitgegroeid tot een begrip in de regio Westhoek, Westkust en Middenkust. Met 13 vestigingen en 16 lesplaatsen en met meer dan 4000 cursisten vormen we een dynamisch centrum waar we een waaier aan opleidingen aanbieden. Aan hun stand kan je kennis maken met hun horeca-opleidingen.


De werkplekarchitecten zijn een honderdtal niet-winstgedreven organisaties die allen lid zijn van Sterpunt Inclusief Ondernemen. Ze zijn onder hun eigen naam actief op zo’n 230 plekken in Vlaanderen en Brussel. Vele onder hen al meer dan 25 jaar. De werkplekarchitecten streven naar een maatschappij waarin er voor iedereen een reguliere job is weggelegd. Ook als is de weg ernaartoe misschien wat langer en wat hobbeliger. Binnen deze visie reiken zij de inclusieve ondernemingen de hand om samen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt te matchen.


Horeca Vlaanderen is de sectororganisatie van en voor de horeca. Onze drie pijlers zijn belangenverdediging, ondersteunen en netwerken. Dankzij de wijdvertakte verankering is Horeca Vlaanderen actief op Europees, nationaal, Vlaams en lokaal niveau.


Horeca Vorming Vlaanderen streeft naar een verdere professionalisering en versterking van de Vlaamse horecasector. Via opleidingen en bijscholingen richten zij zich naar deze drie doelgroepen: werknemers in de horeca, leerlingen en leerkrachten, werkzoekenden.


Werkzoekenden met een arbeidshandicap en personen met verminderde kansen op de arbeidsmarkt kunnen bij hen terecht voor hulp bij een langdurige tewerkstelling. Werknemers of zelfstandigen met vragen over hun loopbaan kunnen bij hen terecht voor begeleiding en advies. Bedrijven, (lokale) overheden en organisaties adviseren en ondersteunen ze bij het aanwerven en aan de slag houden van werknemers. De expertise die het Jobcentrum in meer dan 25 jaar heeft opgebouwd, delen ze graag met hun collega’s. Daarom ontwikkelden ze verschillende producten en opleidingen die nuttig kunnen zijn voor coaches en begeleiders.


In een paar seconden een medewerker vinden? Of liever een job vinden om wat bij te verdienen? Via de app NOWjobs is het zo geregeld. Alles gebeurt 100% mobiel inclusief het contract, loonadministratie en directe uitbetaling aan de medewerker. Op deze stand kan u kennis maken met de app en de voordelen ervan.


SD Worx staat voor een complete dienstverlening op het vlak van payroll, hr, fiscaliteit en sociale wetgeving. Gebundeld in één geïntegreerd pakket of in afzonderlijke delen. Onze drie werkdomeinen – Payroll, HR, Tax & Legal – zijn nauw met elkaar verweven. Stelt u een vraag over één domein, dan kunnen we ook de weerslag op de andere in de gaten houden. Of u nu bij ons aanklopt voor een afzonderlijke vraag of voor een totaalpakket op uw maat. Bovendien bieden we u een breed aanbod van diensten. In elk domein kiest u de aanpak die voor uw situatie het meest geschikt is: advies op uw maat, opleiding, ondersteuning in of buitenshuis, met de nodige automatisering.


Op de stand van VDAB (Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding) kan je terecht met al je vragen over slim en voordelig rekruteren, tewerkstellingsmaatregelen en opleidingen op maat.


Vokans staat voor Vormings-en OpleidingsKANSen. De drijvende kracht van de vzw Vokans ligt in haar maatschappelijke opdracht. Ze helpen organisaties bij het motiveren van personeel, meer resultaatgericht werken, breder inzetbaar personeel, langer met de glimlach werken en zoeken naar werkbaar werk.